Управувајте со отсуствата on line, брзо и лесно.

TIMEOFF.GURU Ви го заштедува времето потребно за обработка на отсуствата и секогаш и секаде имате увид во сите отсуства поврзани со Вашиот тим.

ПРЕВЗЕМИ   DEMO

Ако сте до 10 вработени користите го TIMEOFF.GURU бесплатно - без ограничувања и услови.

Совршено едноставно, без напор и сложен софтвер

Во TIMEOFF.GURU сè се случува со неколку клика - апликација, одобрување, извештаи и преглед на вкупниот календар. Без непотребна бирократија, без купишта хартија, без часови за обработка. Без комплексни и несоодветни софтверски системи.

Секогаш на располагање on line - преку компјутер, таблет или телефон.

Секогаш на располагање on line - преку компјутер, таблет или телефон.

Исклучително пристапна цена

Исклучително пристапна цена - до 60 денари за корисник месечно*.

Без непотребни функции и неопходна посебна поддршка

Без непотребни функции и неопходна посебна поддршка.

Без потребно време за имплементација и обуки. Веднаш почнувате да работите.

Без потребно време за имплементација и обуки. Веднаш почнувате да работите.

*Користете го БЕСПЛАТНО - до 10 вработени.

TIMEOFF - достапен насекаде

TIMEOFF.GURU е систем за управување со отсуствата, компатибилен е со сите пребарувачи и мобилни уреди. Користите ја апликацијата, кога и каде што Ви е потребно. Не е потребно да сте во канцеларија и да издвоите време за административни формалности бидејќи календарот со планираните отсуства на сите во тимот Ви е секогаш на располагање. Известувањето за побарано отсуство го добивате веднаш - по електронска пошта или SMS.

Во случај некој од вработените да нема пристап до апликацијата, на располагање е функцијата "Работи во име на ...". На овој начин раководителот или менаџерот за човечки ресурси можат да направат барање за отсуство од името на другиот.


Google Play
Download on the App Store

 

Сите го сакаат TIMEOFF

TIMEOFF го заштедува времето што луѓето непотребно го трошат за административни процедури, наместо за суштински задачи. TIMEOFF.GURU е неверојатно лесен софтвер за употреба, кој ќе им се допадне на сите, а луѓето од финансии и човечи ресурси ќе бидат фасцинирани од него.

Вработен

Вработен

Поднесува барање за отсуство со 3 клика. Добива решение веднаш, без да треба да чека или прашува.

Раководител

Раководител

Располага со преглед на отсуствата на сите во Вашата екипа. Поефективно ја планира работата.

Човечки ресурси, Финансии, Сметководство

HR, Финансии, Сметководство

Го гледа статусот на сите отсуства во организацијата и автоматски ги подготвува потребните документи.
Управител

Управител

Веднаш добива извештај - за се што е поврзано со отсуствата и што е важно во моментов.

Сеуште ги обработувате отсуствата на хартија? Да видиме колку ве чини тоа.

Која е вредноста на процесот на обработка на отсуствата во Вашата организација? Вклучете го времето на луѓето кои ги прават завршните барања, извештаите и пресметките, времето што секој го троши за пополнување на апликациите, времето потрошено за одобренија од заменици, раководители, директори на раководителите, итн.

Пресметајте ја вредноста со Вашите податоци:

Колку вработени сте?
Колку просечно Ве чини еден вработен?
(плата + трошоци по вработен)
денари или 250 денари на час
Просечен број на отсуства по вработен
Во Вашиот сегашен процес за колку часа вкупно (од барање до решение) се обработува едно отсуство?
Но искрено ...

Трошите 900 часа годишно за обработка на отсуствата.
Тоа ја чини Вашата организација 225000.00 денари.
Потенцијално заштедени листови хартија 2400

Колку чини TIMEOFF.GURU?

Цената на TIMEOFF.GURU зависи од бројот на активни корисници. Колку повеќе луѓе се во организацијата, толку е пониска цената по корисник. Доколку сте до 10 лица – користете го TIMEOFF.GURU бесплатно.

Starter

0денари
по корисник месечно
Бесплатно до 10 корисници.
 • Екипен календар
 • Конфигурација на видови отсуства
 • Конфигурација на процесот на одобрување
 • Извештаи и експорт на податоци во MS Excel
 • Email поддршка
 • Телефонска поддршка
 • Неограничен број на корисници
 • Импорт на корисници и отсуства
 • Корпоративно брендирање
 • Интеграција со Google Calendar, iCal и MS Outlook
 • Интеграција со MS Active Directory, IBM Domino или други директориуми
 • Интеграција со други системи

Standard

до 60 денари
по корисник месечно
Без ограничување за бројот на корисници.
 • Екипен календар
 • Конфигурација на видови отсуства
 • Конфигурација на процесот на одобрување
 • Извештаи и експорт на податоци во MS Excel
 • Email поддршка
 • Телефонска поддршка
 • Неограничен број на корисници
 • Импорт на корисници и отсуства
 • Корпоративно брендирање
 • Интеграција со Google Calendar, iCal и MS Outlook
 • Интеграција со MS Active Directory, IBM Domino или други директориуми
 • Интеграција со други системи

Enterprise

По договор
Прашај за цена
 • Екипен календар
 • Конфигурација на видови отсуства
 • Конфигурација на процесот на одобрување
 • Извештаи и експорт на податоци во MS Excel
 • Email поддршка
 • Телефонска поддршка
 • Неограничен број на корисници
 • Импорт на корисници и отсуства
 • Корпоративно брендирање
 • Интеграција со Google Calendar, iCal и MS Outlook
 • Интеграција со MS Active Directory, IBM Domino или други директориуми
 • Интеграција со други системи


Цените се без вклучен ДДВ.
TIMEOFF.GURU Chrome, Firefox, Internet Explorer , Opera, Safari IBS Bulgaria Ltd. TIMEOFF.GURU e софтуерно решение за управление на отпуските, което променя Вашата организация в по-щастливо и по-желано място за работа Chrome, Firefox, Internet Explorer , Opera, Safari RATING:
4.9 ( 24 ratings )
Price: BGN1.00

Тестирајте го TIMEOFF.GURU - без обврски и целосно бесплатно

Промената не е секогаш сложена и не бара многу ресурси. Пробајте во рок од 14 дена и ќе се убедите сами колку сè станува практично и лесно со TIMEOFF.GURU.

Преземи бесплатен тест.

Наши клиенти

1392
Клиенти
65309
Корисници
777245
Отсуства

Статистиката се обновува секојдневно.

spinner

Контактирајте не

Ве молиме пополнете го формуларот:КОНТАКТИ

Општи барања и помош при проджаба (англиски)
00359 2 9059080
Понеделник - Петок, 9:00 - 18:00 UTC+3
sales@timeoff.guru

ПОДДРШКА

Клиент и техничка поддршка (англиски):

Податоците кои што ги оставивте при пополнување на пријавата нема да бидат користени за било која друга цел, освен за контакт со вас.